De Beste Voetbal
Derbystar Eredivisiebal

EREDIVISIEBAL SEIZOEN 2024/’25 ONTHULD! ‘DREAM TO BE A STAR’

De nieuwe Eredivisiebal voor het seizoen 24/25

De nieuwe Eredivisiebal voor het seizoen 2024/2025, genaamd ‘Dream to be a Star’, is onthuld! Dit nieuwe design viert de kracht van dromen en ambitie in het voetbal, waarbij het geloof in het onbereikbare en het volgen van je eigen pad centraal staan. Deze bal is niet zomaar een stukje sportuitrusting; het is een symbool van grenzeloze mogelijkheden die elk veld en elke speler kan inspireren.

Derbystar Eredivisiebal

Het ontwerp van de Eredivisiebal

Elk jaar werken de Eredivisie en Derbystar samen om een unieke bal te ontwerpen die meer is dan alleen een middel voor de sport. Eerder gaven Voetbalkunstenaar Piro, aanstormende talenten van platenlabel Top Notch, het Rijksmuseum, Johnny de Mol en HenkSchiffmacher de bal vorm. Vorige edities zagen bijdragen van onder andere kunstenaars en culturele iconen, wat elk seizoen een frisse en inspirerende twist geeft.

Het design van de voetbal

Het design van dit jaar draagt een diepere boodschap met zich mee over het najagen van dromen en ster worden, zowel op het veld als daarbuiten. Met ‘Dream to be a Star’ omarmen de Eredivisie en Derbystar de kracht van dromen om elke speler en fan te inspireren om hun eigen ster te worden. Op vrijdag 9 augustus wordt er tijdens de eerste Eredivisiewedstrijd van seizoen 2024/2025 officieel voor het eerst met de nieuwe bal gespeeld.

Derbystar Eredivisiebal seizoen 24/25

Eredivisie Brillant APS 24/25 van Derbystar in de kleur wit, geschikt voor heren en dames. Dit is de officiële Eredivisiebal voor het seizoen ‘24/’25! Doordat de bal handgestikt is, wordt de duurzame kwaliteit van de bal gegarandeerd.

We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

De ‘Dream to be a Star’ bal zal voor het eerst te zien zijn tijdens de spannende openingswedstrijd van het nieuwe seizoen op 9 augustus. Dit moment markeert het begin van een reis waarbij spelers hun dromen zullen najagen met deze bal aan hun voeten.

Derbystar Eredivisiebal
Derbystar Eredivisiebal
Derbystar Eredivisiebal

Productbeschrijving Eredivisiebal seizoen 24/25

De voetbal voor het seizoen 24/25 van Derbystar heeft de kleur wit, geschikt voor heren en dames. Doordat deze voetbal handgestikt is, wordt de duurzame kwaliteit van de bal gegarandeerd. De bal heeft een glanzend hightech PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit. De ballen van Derbystar staan garant voor de beste vluchteigenschappen. Dit komt onder andere door de 3D-diamondstructuur over het volledige materiaaloppervlak en de uitgebalanceerde latex binnenbal.

De bal is van professionele wedstrijdkwaliteit en heeft het FIFA Quality Pro keurmerk! Deze bal is enkel geschikt voor gras en wij raden af deze op straat te gebruiken, of op kunstgras wegens kans op verhoogde slijtage.

klik hier voor de prijs

Bron en foto © Eredivisie

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.